Coming soon

Binnenkort wordt de gloednieuwe website en huisstijl gelanceerd voor Huis van Drenthe!
Bij vragen of voor reserveringen kunt u mailen naar:
ronaldkuiper@stichtingphusis.nl
Drift 11B, 7991 AA Dwingeloo

Eten en drinken

Zie je de koepel van onze herkenbare locatie vanuit de verte al? Hier plof je neer op ons riante terras na een heerlijke fiets- of wandelroute door het Nationaal Park Dwingelderveld. In ons restaurant beland je niet alleen per toeval; onze streekgebonden gerechten zijn een echte traktatie. Of je nu kiest voor koffie met iets lekkers, lunch of een gezellige borrel, alles wordt bereid met tijd, aandacht en liefde. Dit is dé plek om comfortabel te tafelen.

Klik hier voor onze menukaart.
Reserveer
een tafel

Kom genieten van heerlijke koffie met gebak, lunch of een lekker drankje

Lunchen

Wat dacht je van een verse groentesoep met groenten van lokale boeren? Of een heerlijke sandwich van ambachtelijk brood? Voor iedere smaak hebben we wat lekkers in huis. En zoveel mogelijk lokaal, duurzaam en met aandacht voor onze omgeving.
Kom
bij ons lunchen

Dineren

Na een vergadering gezellig samen dineren of een gezamenlijke buitenactiviteit afsluiten met een heerlijke maaltijd? Op afspraak organiseren wij ook dinerbuffetten en barbecues voor je gezelschap. Laat ons weten wat je wensen zijn en we verzorgen je diner op maat en naar smaak.
Kom
bij ons dineren

Vaak biologisch en altijd met aandacht

voor mensen en onze omgeving.

In ons restaurant geniet je van heerlijke gerechten, gemaakt van streekgebonden producten. Vaak biologisch en altijd met aandacht voor mensen en onze omgeving.
Stel ons gerust
een vraag

Hier een blogtitel

Lees
dit blog

Streekgebonden genieten,

Hier kom je voor terug

Het Huis van Drenthe is niet alleen een fijne pitstop tijdens een wandeling over de heide; je komt er echt voor terug.Waar mogelijk werken wij met duurzame (streek)producten en we beperken het aanbod van vlees. Het vlees dat we serveren, komt van dieren die langzaam opgroeien in de natuur. Kijk ook vooral op onze geschreven borden die wij regelmatig verwisselen om zoveel mogelijk mee te gaan met de jaargetijden wat ons dan aangeboden wordt.

Huis van Drenthe
Drift 11E, Dwingeloo
welkom@huisvandrenthe.nl

Privacyverklaring
Cookieverklaring
Colofon

Klinkende glazen in Oerdrenthe

Op deze unieke locatie aan de rand van het Nationaal Park Dwingelderveld lopen de Drentse Oerbeleving en eigentijdse luxe in elkaar over. In ons restaurant geniet je van heerlijke gerechten, gemaakt van streekgebonden producten. Vaak biologisch en altijd met aandacht voor mensen en onze omgeving.

Reserveer direct een tafeltje

crossmenu