Coming soon

Binnenkort wordt de gloednieuwe website en huisstijl gelanceerd voor Huis van Drenthe!
Bij vragen of voor reserveringen kunt u mailen naar:
ronaldkuiper@stichtingphusis.nl
Drift 11B, 7991 AA Dwingeloo

Events

Bij Huis van Drenthe is voor ieder wat wils. Een prachtig natuurgebied waar bezoekers kunnen wandelen, een kleine speeltuin op loopafstand en natuurlijk een restaurant met kwaliteit en een ruim terras. Een verjaardag, lezing, reünie of een jubileum, alles kan hier georganiseerd worden. Huur je ons Huis graag af voor jouw eigen feest of evenement? Laat het ons weten, dan denken we met je mee.
Laat het ons

Huur ons huis af voor jouw event

Zakelijke events

Stap uit de alledaagse kantoorsfeer voor een ultiem dagje op de hei. Combineer de presentatie van de jaarcijfers, een ledenvergadering of jaarlijkse teambuildingactiviteit met een de rust en ruimte van Oer Drenthe. En geniet afloop van een heerlijk diner of een smakelijke lunch, bereid met streekgebonden producten.
Dit wordt
ons event

Bekijk georganiseerde events

Speciale momenten vier je een bijzondere locatie: Huis van Drenthe. Of je nu een verjaardagsfeest, jubileum, bruiloft of familiereünie wilt organiseren, wij bieden de ideale setting voor een onvergetelijk event. Geniet van de prachtige omgeving van het Nationaal Park Dwingelderveld en geniet van heerlijke lokale gerechten.
Wij vieren
ons feest bij jullie

Ons huis is de perfecte plek

voor jouw event

Organiseer je een eigen event bij Huis van Drenthe? Samen stellen we je dag samen: van vergaderzalen tot plenaire setting en van koffie tot fruit, lunch en een activiteit. Alles wordt op één plek geregeld!
Bekijk
de opties

Hier een blogtitel

Lees
dit blog

Outdoor Drenthe

Activiteiten in de natuur

In samenwerking met Outdoor Drenthe bieden wij allerlei leuke activiteiten aan in het prachtige Nationaal Park Dwingelderveld. Alle activiteiten starten en eindigen bij Huis van Drenthe, waardoor deze perfect zijn te combineren met onze horeca.

Werk samen met collega's aan teambuilding tijdens uitdagende opdrachten, ontdek wie van jouw vrienden een dubbelrol speelt tijdens Wie is de Mol of maak met familie een mooie rit op een e-chopper. Voor welke activiteit kies jij?

Klik hier voor het complete activiteitenaanbod.

Huis van Drenthe
Drift 11E, Dwingeloo
welkom@huisvandrenthe.nl


Privacyverklaring
Cookieverklaring
Colofon

Klinkende glazen in Oerdrenthe

Op deze unieke locatie aan de rand van het Nationaal Park Dwingelderveld lopen de Drentse Oerbeleving en eigentijdse luxe in elkaar over. In ons restaurant geniet je van heerlijke gerechten, gemaakt van streekgebonden producten. Vaak biologisch en altijd met aandacht voor mensen en onze omgeving.

Reserveer direct een tafeltje

crossmenu