Coming soon

Binnenkort wordt de gloednieuwe website en huisstijl gelanceerd voor Huis van Drenthe!
Bij vragen of voor reserveringen kunt u mailen naar:
ronaldkuiper@stichtingphusis.nl
Drift 11B, 7991 AA Dwingeloo

In de natuur

Het Huis van Drenthe ligt aan de rand van het Nationaal Park Dwingelderveld. Je trekt dus zo de natuur in! Tientallen wandel- en fietsroutes brengen je door het bos, over de heide en langs de plassen. Als je vanuit de verte de koepel van het Huis van Drenthe ziet dan weet je: lekker, een kop koffie.
Laat het ons
weten

Huis van Drenthe als startpunt van verschillende routes

Wandelen & fietsen

Ontdek de rustgevende omgeving tijdens een middagje in de natuur. Loop in het bos of over de heide. Volg één van de vele wandel- of fietsroutes of kies ervoor om een wandeling te maken met onze wandelcoach.
Kom
ontdekken

Groepen

Voor groepen verzorgen we op aanvraag toffe outdoor activiteiten in samenwerking met Outdoor Drenthe. Kom na afloop een heerlijk hapje eten in ons restaurant.
Kom
vergaderen

Door het bos, over de heide of langs

de plassen in het Dwingelderveld

Hier plof je neer voor een heerlijke kop koffie. Mét huisgemaakt appelgebak natuurlijk. En verse slagroom; dat heb je wel verdiend na al die kilometers. Met uitzicht op het groen blijf je vást nog even plakken voor een glas wijn, speciaalbiertje en een rijkgevulde borrelplank.
Reserveer alvast
een plekje

Hier een blogtitel

Lees
dit blog

Bij ons vind je alles over

De perfecte route

Benieuwd naar de beste routes? We hebben diverse kaarten en routes voor je klaarliggen, om te wandelen, fietsen of te rijden op een e-chopper. Kies je bijvoorbeeld voor een tocht door de bossen, of verken je liever de heidevelden? Misschien kom je de schaapskudde nog wel tegen!

Huis van Drenthe
Drift 11E, Dwingeloo
welkom@huisvandrenthe.nl


Privacyverklaring
Cookieverklaring
Colofon

Klinkende glazen in Oerdrenthe

Op deze unieke locatie aan de rand van het Nationaal Park Dwingelderveld lopen de Drentse Oerbeleving en eigentijdse luxe in elkaar over. In ons restaurant geniet je van heerlijke gerechten, gemaakt van streekgebonden producten. Vaak biologisch en altijd met aandacht voor mensen en onze omgeving.

Reserveer direct een tafeltje

crossmenu