Coming soon

Binnenkort wordt de gloednieuwe website en huisstijl gelanceerd voor Huis van Drenthe!
Bij vragen of voor reserveringen kunt u mailen naar:
ronaldkuiper@stichtingphusis.nl
Drift 11B, 7991 AA Dwingeloo

Ons verhaal

Op deze unieke locatie aan de rand van het Nationaal Park Dwingelderveld lopen de Drentse Oerbeleving en eigentijdse luxe in elkaar over. In ons restaurant geniet je van heerlijke gerechten, gemaakt van streekgebonden producten. Vaak biologisch en altijd met aandacht voor mensen en onze omgeving.

Het Huis van Drenthe is een plek om te vergaderen, een feestje te vieren en je wandelroute te starten maar bovenal... Een plek om heerlijk te eten!
Kom bij ons
langs

Neem een kijkje

Bij Huis van Drenthe,
voel je je thuis

Heerlijk eten

Je ploft neer voor een heerlijke kop koffie. Mét huisgemaakt appelgebak natuurlijk. En verse slagroom; dat heb je wel verdiend na al die kilometers. Met uitzicht op het groen blijf je vást nog even plakken voor een glas wijn, speciaalbiertje en een rijkgevulde borrelplank. Dit voelt gewoon als vakantie! Voor je je weg vervolgt stap je nog even binnen bij onze streekproductenwinkel en koop je iets lekkers voor thuis. Intussen stroomt het restaurant langzaam vol met gasten voor de lunch. ‘Dat ziet er lekker uit,’ denk je. ‘Morgen eten we hier.’
Kom
bij ons eten

Een prachtige locatie

Tientallen wandel- en fietsroutes brengen je door het bos, over de heide en langs de plassen. Uit de verte zie je de koepel van het Huis van Drenthe verschijnen. Naarmate je dichterbij komt wordt de zang van de vele vogels verbloemd door geroezemoes op het terras; er wordt druk gekletst. De één is de schaapskudde tegengekomen en de ander is voor het eerst op fietsvakantie in Drenthe. En wat is hier veel te zien. En te luisteren. Huis van Drenthe is hierdoor een prachtige locatie voor een wandeling in de natuur of een vergadering voor werk.
Ga
op verkenning

Altijd met aandacht voor

mensen en onze omgeving

Huur je ons Huis liever af voor jouw eigen feest of evenement? Laat het ons weten, dan denken we met je mee.
Stuur ons
een mailtje

Hier een blogtitel

Lees
dit blog

Wie zijn wij

Talenten van Stichting Phusis

Bij het Huis van Drenthe werkt een professioneel horecateam dat deels bestaat uit volleerde vakmensen en voor een deel wordt aangesterkt door talenten van Stichting Phusis. Bij Phusis krijgen jongens en meiden voor wie werken niet altijd vanzelfsprekend is geweest een tweede, derde of vierde kans. Dat geldt trouwens niet alleen voor onze mensen. Alle tafels in ons restaurant zijn gemaakt van hout dat een tweede kans heeft gekregen. Ze zijn op onze eigen werkplaats vakkundig in elkaar gezet.

Huis van Drenthe
Drift 11E, Dwingeloo
welkom@huisvandrenthe.nl


Privacyverklaring
Cookieverklaring
Colofon

Klinkende glazen in Oerdrenthe

Op deze unieke locatie aan de rand van het Nationaal Park Dwingelderveld lopen de Drentse Oerbeleving en eigentijdse luxe in elkaar over. In ons restaurant geniet je van heerlijke gerechten, gemaakt van streekgebonden producten. Vaak biologisch en altijd met aandacht voor mensen en onze omgeving.

Reserveer direct een tafeltje

crossmenu