Coming soon

Binnenkort wordt de gloednieuwe website en huisstijl gelanceerd voor Huis van Drenthe!
Bij vragen of voor reserveringen kunt u mailen naar:
ronaldkuiper@stichtingphusis.nl
Drift 11B, 7991 AA Dwingeloo

Vergaderen

Op een unieke locatie vergaderen? Dat kan bij Huis van Drenthe - middenin de natuur. Na een ochtend stevig overleg schuif je in ons restaurant aan voor een heerlijke lunch. En ‘s middags kan een wandeling over de heide natuurlijk niet ontbreken. Laat je inspiratie maar stromen!
Laat het ons
weten

Verruil 't kantoor voor het Dwingelderveld

Middenin de natuur

Een prachtig lichte vergaderzaal, aan de rand van het Nationaal Park Dwingelderveld. dat is wat we bij Huis van Drenthe bieden. Je vergadert middenin de natuur. Zo combineer je productiviteit gemakkelijk met een wandeling door de bossen of over de heide. Da's een keer wat anders!
Kom
ontdekken

Koffie, lunch en diner

Wie goed vergaderen wil, moet natuurlijk goed eten! Begin de dag met een kop verse koffie om de creativiteit op gang te brengen. En houd je energie op peil met een voedzame lunch, bereid met streekgebonden producten. Of sluit de dag af met een gezamenlijk diner in ons restaurant.
Kom
heerlijk eten

Kom vergaderen op een unieke

locatie middenin de natuur

Huis van Drenthe - Horeca - Dwingeloo - 8728
Van stevig vergaderen krijg je trek! Lekkers bij de koffie, een lunch tussendoor of een afsluitend diner? We denken graag met je mee!
Overleggen over 
de catering

Hier een blogtitel

Lees
dit blog

Samen met Outdoor Drenthe

Het perfecte rustmoment

In ons huis vind je de perfecte balans tussen vergaderen en ontspanning in de buitenlucht. Na een ochtend van intensief overleg kun je je energie laten stromen tijdens een van de spannende outdoor activiteiten, die we in samenwerking met Outdoor Drenthe verzorgen. Stap bijvoorbeeld op een e-chopper en verken de prachtige omgeving!

Huis van Drenthe
Drift 11E, Dwingeloo
welkom@huisvandrenthe.nl


Privacyverklaring
Cookieverklaring
Colofon

Klinkende glazen in Oerdrenthe

Op deze unieke locatie aan de rand van het Nationaal Park Dwingelderveld lopen de Drentse Oerbeleving en eigentijdse luxe in elkaar over. In ons restaurant geniet je van heerlijke gerechten, gemaakt van streekgebonden producten. Vaak biologisch en altijd met aandacht voor mensen en onze omgeving.

Reserveer direct een tafeltje

crossmenu